martes, 26 de junio de 2007

TOT CERDANYOLA

Tot Cerdanyola publica la noticia de la subvención otorgada a Illa Blanca por parte de la Fundació La Caixa.

A continuación puedes leer el artículo publicado en el nº 1005 de esta Revista.


"la Caixa" s'implica amb Illa Blanca
L'entitat, que ajuda nens i joves a superar pèrdues, rebrà 18.000 €

Redacció - 22/06/2007
L'Obra Social "la Caixa" ha inclòs en el seu programa d'ajuts per al 2007 l'Associació Illa Blanca de Cerdanyola.

Aquesta entitat fomenta gratuïtament l'atenció psicològica i psicomotriu a infants i adolescents que pateixen pèrdues significatives, ja siguin malalties greus, pèrdues de capacitats físiques o psíquiques, desestructuració familiar, dols migratoris, bulling o qualsevol canvi en l'entorn, com la malaltia o la mort d'un ésser estimat.

L'entitat rebrà un ajut de 18.000 € per reforçar les teràpies que volen proporcionar l'ambient i la metodologia necessaris perquè els infants i adolescents puguin elaborar de la manera més positiva possible el procés d'acceptació de la seva realitat particular. Agrupats en petits grups d'edat i maduració similars, poden viure les activitats compartint les seves problemàtiques.

Igualment, des de l'associació es compleixen serveis d'atenció i assessorament per als adults de l'entorn del menor, com familiars, mestres, metges o assistents socials.

El conveni el van signar el passat 14 de juny el director d'àrea de Negoci de la zona de Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí de "la Caixa", Agustí Ascaso, i la presidenta d'Illa Blanca, Meritxell Giralt.

L'Obra Social "la Caixa" destina enguany 400 milions d'euros a projectes adreçats a millorar la qualitat de vida, mitjançant actuacions culturals, assistencials i educatives.

No hay comentarios: